Welkom bij Kiwanis De Beerring

Kiwanis is een internationale organisatie met meer dan 600.000 leden verdeeld over meer dan 13.000 serviceclubs. Kiwanis De Beerring uit Beringen met 27 leden is er daar één van. Kiwaniërs zijn mensen van goede wil en verantwoordelijkheidszin die zich in clubverband en op vrijwillige basis inzetten voor het bouwen aan een betere wereld. Onze voornaamste doelstelling is serving the children of the world. We realiseren dit door het ondersteunen en aanmoedigen van allerhande initiatieven. Deze worden gedreven door mensen uit onze eigen omgeving met het hart op de juiste plaats. We helpen zowel jaarlijks wederkerende als eenmalige projecten.

Steeds zoeken we de juiste weg om een bijdrage te kunnen leveren in de vorm van financiële of materiële ondersteuning. Wij verzekeren ons ervan dat deze op de juiste plaats en volledig terechtkomt. Heeft u weet van zo een sociaal initiatief en bent u van mening dat dit nood heeft aan onze steun, laat het dan niet na er over te spreken met uw Kiwanis-contact.

Om dit alles te realiseren, is uw steun hiervoor van cruciaal belang. Ons jaarlijks concert en onze familiebrunch zijn onze fundraisers en we zijn blij dat we telkens op jullie aanwezigheid en/of sponsoring mogen rekenen.

Onze oprechte dank voor uw steun aan onze organisatie.

Kiwanis De Beerring

Onze Sponsors